Stresszoldó meditáció

11057779_688153377952085_3602017240282471106_o

Ülj le a földre, kint vagy bent. Hunyd le a szemed. Végy négy mély lélegzetet. Engedd, hogy ellazuljon a tested. Érezd, ahogy az állkapcsod is teljesen ellazul.
Érezd, ahogy az anyaföld megtart téged, és támogató erejével átölel. Minden energiájával azt érezteti, hogy nem vagy egyedül. Támaszkodj rá nyugodtan. Közben lélegezz még mélyebben, amennyire csak lehetséges. Tudd, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod. Merj engedni a kontrollból. Adj magadnak lehetőséget a pillanatnyi momentumok megélésére is. Engedj időt és teret arra, hogy az élet természetes módon bontakozzon ki előtted. Ne akard minden percedet beosztani. Amikor engedünk a szorításból, a kontrollból, lágyabbnak, közben mégis erősebbnek és rugalmasabbnak érezhetjük magunkat. Mitöbb, azzal, hogy teret engedünk, felkészültebbekkáv válunk a körülöttünk lévő lehetőségekre, hogy azok ránk találjanak és mi észrevegyük őket.

Ha könnyek jönnek, ne tarsd vissza őket. Merd mindig kiengedni, megtisztulni és megújulni általuk.

Engedjetek mindig egy-egy 10 percet a napotok során, amikor saját magatokra hangolódhattok, és megengeditek magatoknak megélni az élet apró pillanataiban rejlő csodákat, amikből aztán tovább építgetjük életünket pillanatról-pillanatra.

Ajánlott stresszoldó relaxációs zene hozzá:

Leave a comment