Bemutatkozás és arról hogy mivel foglalkozom

Screen Shot 2016-03-29 at 13.51.01
”The privilege of a lifetime is being who you are.”
Joseph Cambell

Szutorisz Verának hívnak és több mint egy évtizede élünk a világ legkülönbözőbb pontjain, ami hatással van nemcsak az ízekre és ételekre, amiket készítek, de befolyásolja a világról és életről alkotott képemet, gondolataimat és meglátásaimat, amik természetesen a fejlődésemmel együtt folyamatosan változnak is, hiszen az életben semmi sem állandó, csak a változás. Úgy gondolom és érzem, hogy az ember bárhol otthon érezheti magát a világban, ha kellőképpen nyitott rá és arra, hogy mélyebb szinteken is megismerje önmagát. Mert minden egyes utazás egyben belső utazás is. S minden, amit látni és tapasztalni szeretnénk a világban, belőlünk indul ki és velünk kezdődik ♥

Eredetileg nemzetközi HResként dolgoztam, de az elmúlt években egy egészen új és izgalmas irányba indultam tovább, és ma már mint holistic health and life coach/mentor dolgozom, amiben minden összeér, ami örömmel tölt el és ami meghatározó az életemben a családom mellett: a kreatív ételek megálmodása és elkészítése; a fotózás szeretete; az utazás és természetjárás, az expat életstílus, az emberekkel való foglalkozás, új találkozások és ismerettségek, beszélgetések, az emberek támogatása, inspirálása és motiválása és még megannyi más is. Röviden szólva nagyon szeretem a munkámat, az életünket és az embereket, akikkel az utam során találkozom.

A témák, melyekkel coachként és mentorként elsősorban foglalkozom, azok a következőek: nőiességünk és önmagunk teljes megélése és kifejezése; félelmeink és belső limiteink felismerése és rajtuk való túllépés; álmaink és a bennünk rejlő potenciálok felismerése és kifejezése; lelki egyensúlyunk megteremtése és fenntartása; stresszkezelés; a női hormonális egyensúly visszaállítása és fenntartása (ezen belül többek között emésztés javítása, szép bőr, haj, stabil vércukorszint fenntartása…); Ayurvédás témák; holisztikus testi-lelki egészség; tudatos táplálkozás és életvezetés saját testünkkel és értékrendünkkel összhangban.

Arról, hogy jelenleg hol élünk.

Spanyolországban töltött 7 gyönyörű esztendő után a mediterrán világot egy újabb izgalmas helyszínre váltottuk, és jelenleg az Arab-félsziget dél-keleti, ezeregyéjszaka meséiből megelevenedő különlegesen gyönyörű csücskében, Ománban élünk. Spanyolország előtt pedig évekig a mesés Távol-Keleten, illetve különböző angolszász országokban éltünk. Innen a többnyelvűség megjelenése az oldalon, mert a magyar mellett, mind az angol mind a spanyol nyelv részei a mindennapi életünknek, a munkámnak és tanulmányaimnak.

A név, ‘Apple and Soul’ is így született, az ‘apple’ almát jelent magyarul, az ‘alma’ pedig lelket spanyolul – íly módon mind a három nyelv összefonódik a névben. Recepteket, különböző témák feldolgozását és további információkat rólam és a coachingról ezen az oldalon találtok ♥

cover

Világutazó életünkről itt találjátok a blogot: https://sunnywalk64.wordpress.com/about/ )


Tanulmányaim:

Transformative Coaching with Michael Neill – Coaching from the Inside-Out Self-Study Program, Los Angeles, 2016

Perfecting Digestion – The Gateway to Emotional Freedom (Ayurvedic Course) by Dr John Douillard, Colorado, 2015 

Institute for Integrative Nutrition, New York, 2013-2014

Flo Living Hormone Balancing Program by Alisa Vitti, New York, 2014

Dr Sara Gottfried, Teach The Hormone Cure, 2014

The Ayurveda Experience by Lissa Coffey, 2014

Nutrition for Health Promotion and Disease Prevention, University of California, San Francisco, 2013

Theta Healing (DNS1, DNS2, Rainbow Children, Intuitive Anatomy) – 2012

Debreceni Egyetem, Szociológia és Európai Tanulmányok, 2004

Disclaimer/Nyilatkozat felelősség kizárásáról: Ezen a weboldalon található információk csupán tájékoztató jellegűek, nem helyettesítenek semmiféle orvosi és egyéb professzionális tanácsot, diagnozist vagy kezelést. Minden, ami megosztásra kerül az oldalon személyes tapasztalatokra, olvasottakra és általam tanultakra épül, ezáltal semmiféle felelősséget vagy kötelezettséget nem vagyok köteles vállalni.

Leave a comment