Csokolade mousse grillezett fugevel


DSC_0649Turmixban kremesre keverjuk a kovetkezoket: 150g beaztatott kesudio – ez aztatas utan kb 200g a magaba szivott vizzel egyutt -, 2ek kakaopor, 1ek kokuszolaj, 2 nagyszemu medjool datolya (vagy 3 kisebb fajta), 3ek szaritott bio kokusz reszelek, csipet fahej es vanilia, 1,5-2dl viz v suru bio kokusztej, csipet tengeri so. Pici kokuszolajon meggrillezzunk 3-4 negybe vagott fuget, majd szepen rapakoljuk a mousse tetejere. Opcionalisan meghinthetjuk meg fahejjal es kendermaggal. Isteni! Gyonyoruszep, jelenlettel teli hetveget mindenkinek!

P.S. Ha meg tobb fuges receptre vagytok ITT megtalaljatok visszamenoleg is oket! De szoktam ujakat az Apple and Soul FB oldalon is megosztani :-) Szeretettel varlak ott is benneteket!!

Leave a comment