Hot and Steamy Vanilla Cashew-Almond Milk

Hozzávalók:

  • 1/2 (kb 20db) marék kesudió
  • 3ek mandula
  • 1/2 kk vanília, csipet só és 1kk kókusz cukor
  • 3dl forró víz

Erős turmixgépben habosra és krémesre turmixoljuk a hozzávalókat. Fogyaszthatjuk magában, mert isteni úgy is, de tökéletes akár zabkásához, chia pudinghoz vagy akár egy kis bio kávéval habos cappucinó vagy latteként :) Nemrég sikerült találnom egy isteni olasz organic kávékeveréket, aminek a fele árpából van, és ezzel a krémes cashew tejjel együtt egyszerűen tökéletes treat :)

Daninak sűrű forrócsokit készítek belőle – 2 kocka magas minőségű étcsokit, 1kk nyers kakaót vagy cacao nibs-et, 1kk chia magot, 1kk kókusz olajat szoktam hozzáadni. A legfinomabb és legkrémesebb forrócsoki, amit valaha is kostoltam. Ha nagyon sűrű fel lehet további forró vízzel hígitani. ¡Disfrutadlo!

lifestyle-1

2 thoughts on “Hot and Steamy Vanilla Cashew-Almond Milk

  1. Szia Veram! Vegre kiprobaltam! Isteni! Eddig a szimpla mandula tej,nem volt a kedvencem,de igy tenyleg nagyon finom! Holnap reggeli is ebbol lesz,a chia pudingos receptedet probalom ki. Puszik

    • Koszonom, majd szamolj be, hogy izlett. Szoktam csokis verzioban is kesziteni. Olyankor a chia pudding alaphoz hozzaadok meg nyers kakaot, pici mezet, juharszirupot vagy kokuszcukrot, csipet fahejat es orolt kardamont es jol osszekeverem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s