Az eddigi legfinomabb adzuki babbal és mandulával készült brownie

P1030561

Az első igazi olyan brownie, amiben én konkrétan már egyáltalán nem éreztem a babot. A fiúk is örömmel ették :) Próbáljátok ki! Igazán tápláló és laktató!

Hozzávalók:

  • 1.5 bögre puhára főzött adzuki bab
  • Fél bögre darált mandula
  • 1/4 bögre kókusz olaj
  • 1/4 bögre bio kakaópor
  • 1/4 bögre juharszirup és 10db beáztatott sima datolya (nem cukrozott!)
  • 2ek lenmag
  • 1tk vanília
  • csipet só
  • csipet fahéj

Robotgéppel összedolgozzuk a hozzávalókat, hóálló edénybe öntjük a masszát, mandula reszelékkel vagy pelyhekkel megszórjuk, és 180 fokos sütőbe tesszük. Sütőnként változó, nekem 40 perc alatt lett kész. Villával nézzük meg, ha már nem ragad rá, akkor kész :) További mandula reszelékkel illetve friss gránátalma magocskákkal szolgáltam fel, isteni herbál tea társaságában. Nalunk a fiúk is imádták, Dani konkrétan vitt is belőle az iskolába is a lunchboxában :) Jó étvágyat hozzá!

2 thoughts on “Az eddigi legfinomabb adzuki babbal és mandulával készült brownie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s