Ma reggeli maca cappuccinóm

P1030012
Hozzávalók: 1tk őrölt mandula, 1tk fehér chia mag, 1tk kendermag, 1ek natúr mandula vaj (almond butter), 1kk nyers kakaó és maca por, fahéj és másfél deci mandula tej – az egészet habosra turmixoljuk és egy csipet fahéjjal megszórva fogyasztjuk.

Koffeint tartalmazó kávé fogyasztásról érdemes tudni, hogy ha valaki szorongó vagy ideges tipus a kávé mindezt az érzést csak felerősíti – akárcsak az alkohol esetében, amilyen érzelmi állapotban fogyasztja az ember, azt fogja erősíteni.
Az alább belinkelt posztban annak idején alaposan körbe jártam az egész kávé témát és teszek javaslatokat, hogyan minimalizálhatjuk a koffein esetleges káros hatásait, illetve kiderül az is, hogy ha valaki bármilyen jellegű hormonális egyensúlytalanságban szenved a legjobb teljességgel kerülnie, különösen mellékvese kimerülésnél. A jó hír azonban, hogy ma már kaphatóak bio koffeinmentes kávék is és isteni nut cappuccinókat lehet otthon is készíteni :) Recepteket szintén megtaláljátok a belinkelt posztban. Szép napot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s