Grillezett fügés parfait

IMG_4954

Hozzávalók és elkészítése:

2 zöld alma, 3 őszibarack, 8 szem szeder, 3-4 friss füge.

Kockákra vágjuk az almákat és a barackot. Hőálló edénybe tesszük. Ráhelyezzük a 8 szem szedret, majd egy csipet fahéjjal megszórjuk az egészet.

Ezután fél pohár mandula pehlyhet és zabpelyhet vegyesen összekeverünk. Adunk hozzá 1tk kókuszcukrot, egy kis fahéjat és vanilíát. Az egészet összekeverjük és rászórjuk a gyümölcsökre majd betesszük a sütőbe 180an fokon 30 percre. Frissen és másnap hűtőben tartva is fogyasztható. 2-3 fő részére elegendő.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s