Nyári tervek, költözés, coaching és minden más :)

‘Táplálkozz egészségesen és Utazz gyakran’ – és ha még azt is hozzátesszük, hogy Always Stay Curious and Be Kind, azaz ‘maradj meg mindig érdeklődőnek és légy kedves’, nagyjából össze is foglaltuk életünk és életfilozófiánkat :)

735597_10151595738497636_629207766_o-2

5 nap és elhagyjuk Spanyolországot és ezzel a Mediterrán világot. Nem tudjuk mennyi időre, talán évekre, talán örökre. Az élet kifürkészhetetlen, mi meg megállíthatatlanok. Hogy merre tovább, arra majd pár hónap múlva fogok visszatérni. Most a következő lépés, hogy befejezzük a pakolást, és jövőhéten Magyarországra repüljünk Danival és Elmó cicával, Karesz pedig autóval. 3-4 hónapot fogunk otthon tölteni előreláthatólag, míg Karesznak le nem jár a próbaideje az új helyen, így Dani otthon fogja elkezdeni ősszel az iskolát. Izgalmas időszak és lehetőség mindenki számára. Dani is kicsit jobban megtapasztalhatja az országot és hogy milyen otthon iskolába járni. Gyermek, így természetes, hogy tele van pozitív illúzióval és én is mindent megteszek, hogy szép és kerek élmény legyen az otthoni tartózkodás, és ez a tapasztalat is csak tovább gazdagítson és erősítsen bennünket egyénileg és családilag is. Közel 10 éve nem élek otthon egyhuzamban és 1 hónapnál hosszabb időt azóta nem töltöttem Mo-on, akkor is csak vakációzni, így számomra is izgalmas lesz az egész, minden szinten. A cél, hogy otthon is folytassam a coachingot (skypeon keresztül, és aki Szolnokon él, azzal esetleg személyesen is), további kurzusok elvégzése, hogy minél többet együtt legyünk a családdal és barátokkal, és hogy Dani megtanuljon magabiztosan magyarul írni és olvasni, és ismerkedjen az otthoni gyerek nyelvezettel is :)
Mivel Karesz július végén kezd csak az új helyen ezért az egész júliust együtt töltjük és én azalatt nem tervezek sem dolgozni, sem gép közelben lenni. Lehet, hogy lesznek random bejelentkezéseim, de alapvetően minden pillanatot szeretnénk közösen tölteni a családdal, hogy feltöltődjünk mielőtt belevágunk a következő időszakba, amikor 3 hónapig külön kontinensen leszünk. Bár mi látogatni biztos megyünk majd addig is.

A következő napokban fogok még jelentkezni és ha kíváncsiak vagytok, hírt adok arról, hogy megy egy költözködés ‘holisztikusan’, közel 7 Spanyolországban töltött év lezárása és hogyan készülünk a változásokra, mindezt gyerekkel, macskával, sok nevetéssel (gyakran persze kínunkban :))) és jelenleg meglepő módon nyugodt zen hozzáállással – bár ez is még változhat :))) Előre láthatólag augusztusban már be fogok tudni egy-két coaching beszélgetést vállalni, majd szeptembertől újra többet is.
Nagyon szép napot nektek és szorítsatok nekünk :) <3

10 thoughts on “Nyári tervek, költözés, coaching és minden más :)

 1. Micsoda változások! :) Szorítok nektek! Én szívesen olvasom a további híreket a költözésről, változásról, a magyarországi tapasztalatokról.

  • Koszonom, es orulok, ha mast is erdekelnek a reszletek es a tovabbiak is, mert nekem is jol jon egy kis lelki tamogatas ezekben az idokben es hat az iras mindenkepp segit feldolgozni a tortenteket, es szukseg is van, hogy hagyjunk valami nyomatot, mert aztan olyan gyorsan felejtodnek ezek a dolgok, pedig biztos jo lesz majd egyszer ujra visszaolvasni!

 2. Nagyon tetszik ez hír, gratulálok.Olyan nagyon sok érdekes dolgot fogunk tanulni uj kontinens ,uj emberek , uj kultúra es ebben mind része leszünk Általad.Koszonom hogy megosztod ezt a sok szépet.Sok sikert!

  • Draga vagy Orsi, koszonom! Igyekszem minden ujrol beszamolni, mert valoban olyan helyre megyunk, amit csak nagyon kevesen ismernek :) Kicsit olyan lesz megint, mint anno kimenni Del-Koreaba! ;)

 3. Nagyon izgalmasan hangzik, en alig varom mar, hogy mar az uj helyrol jelentkezz es tudosits! Addig is sok-sok erot es kitartast kivanok Nektek es nagyon kellemes pihenest nyaron!

 4. Nagyon izgalmasan hangzik. :) Kíváncsi vagyok, melyik az az új ország, ami olyan ismeretlen mint anno Dél-Korea volt. :)
  Majd mindenképpen számolj be a részletekről, kíváncsian várom én is, és adok majd lelki támogatást, ha éppen arra van szükséged. De én tudom, hogy ezt is olyan klasszul átélitek, mint az összes eddigi dolgot!
  Millió puszi és ölelés <3

 5. Csak a felreertes elkerulese vegett, nem azert nem irom meg a kovetkezo uticelt, mert olyan egzotikus lenne, hanem mert szeretnenk eloszor mar ott lenni mind a harman, mert minden csak akkor valik biztossa, de onnantol kezdve szamithattok ram, hogy beszamolok majd amirol csak lehet :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s