Önbizalom

Sokat jön szóba, hogyan erősítsük meg az önbizalmunkat. A ma reggeli meditációm után megfogalmazódott bennem, hogy minél inkább saját igazságunkat éljük, annál kevesebb a kétség és annál több önbizalommal rendelkezünk teljesen természetes módon.

Legyetek hűek mindig magatokhoz ♥♥♥

P1090131

4 thoughts on “Önbizalom

 1. Szia Vera,
  néhány hónapja olvasom a blogodat és nagyon örülök azoknak a témáknak, amiket választasz. Mindig megtalálom bennük a hozzám szóló részt, de szerintem ezzel bárki ugyanígy lehet. A családommal is meg szoktam osztani pár sort, a szüleim néhány éve kezdtek nyitni az egészséges életmód, a pozitív világszemlélet és a fejlődési lehetőségek bőséges tárháza felé. Köszönöm, hogy a segítségeddel el tudom hozzájuk juttatni a segítő gondolatokat! :)

  A fenti bejegyzéseddel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy mit értesz pontosan az alatt, hogy “saját igazságunkat éljük”?

  Előre is köszönöm a válaszod!

  Üdv,
  Edina

 2. Szia Edina, Koszonom a kedves szavaidat, es nagyon orulok neki, hogy meriteni tudtok csaladi szinten is az oldalon talalhato irasokbol, gondolatokbol ♥
  Amikor sajat igazsagunkat eljuk, akkor ugy eljuk az eletunket es aszerint hozzuk donteseinket, amiben hiszunk, amit jonak es ertekeinkkel harmoniaban allonak erzunk. Azaz a szivunkre hallgatunk, nem masra, hanem a belso bolcs hangunkra. Remelem ez igy segit ♥

 3. Köszönöm, Vera. Tolmácsolni fogom az üzeneted a családom felé is. :) Még annyit tennék hozzá a fentiekhez, hogy szerintem ez mind összefüggésben van azzal is, hogy egyre inkább őszintébbek vagyunk/leszünk másokhoz, de önmagunkhoz is. Az őszinteség pedig a társas kapcsolatok és a saját magunkkal való kapcsolat egyik alapköve és építőeleme.

  Nagyon örülök, hogy válaszoltál – sok sikert kívánok Neked! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s