Mantra for Compassion and Healing – Guru Ram Das Chant by Mirabai Ceiba

IMG_0409

Nagy ajandekot kaptunk tegnap az egyik kedves Marbellan elo orosz IINes osztalytarsnomtol. Harom jegyet a madridi Mirabai Ceiba koncertre  Ha valaki nem ismerne oket, akkor Snatam Kaur v Deva Premalhoz hasonlo ‘celestial muzsikat’ jatszanak, ami a beke, boldogsag es szeretet unnepleserol szolnak. Ha barkinek alkalma nyilik egyszer ott lenni eloben koncertjukon nem hagyja ki! Harmasban mentunk, s bar este 8:30kor kezdodott es bo ket oras volt a koncert, tobben is vittek a bebijuket :-) Eletunk legfantasztikusabb es legszebb koncert elmenye volt!

IMG_0598 Vegig bevonjak a hallgatosagot es egyutt mondtuk/enekeltuk/tancoltuk a mantrakat az elso sorokbol… Kozben Danimanom a harmadik dal utan edesdeden bealudt az olemben es a kovetkezo masfel orat igy hallgattuk tovabb… Meg ma delelott is folytak a konnyeim az elmenyek hatasara. Teljesen felemelo es lelektisztito elmeny volt! Hallgassatok meg az alabbi meses mantras dalt toluk, akar meditalhattok is ra, vagy hallgassatok kozvetlen lefekves elott, garantaltan segit testunk-lelkunket lenyugodni – a kortizol szintunk csokkenteserol nem is beszelve ;-)

5 thoughts on “Mantra for Compassion and Healing – Guru Ram Das Chant by Mirabai Ceiba

  1. Fantasztikus!!!! Koszi, hogy megosztottad!!! Es latom profil kepet is csereltel, ami valami csodaszep :)

  2. Igen lattam, hogy az Everness festivalra mennek, azert is linkeltem en is be az ‘event’ naptarukat :) Koszi a kozvetlen magyar linket is! Juli 3, ki tudja, lehet meg en is eljutok ra :)))
    Koszonom, ami a profil kepeket illeti, ez egy exchange program kereten belul keszult – en coachingolok egy finn lanyt, o pedig cserebe keszitett rolam par profi fotot, amik jol jonnek most :-)
    Szep napot nektek es belso bekesseget ♥

  3. Gyönyörű a kép rólad, nagyon szép és harmonikus. A zene, amit feltettél az is nagyon tetszik. Igazi pihentető,de ugyanakkor inspiráló is egyben.

  4. Nagyon tetszik a zenéjük, köszönöm, hogy megosztottad! :) Olyan békés, nyugodt érzés járt át, mikor hallgattam őket szoptatás közben. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s