Vegetarian Borsch with beans a la ‘me’ :)

Az orosz borsch leves nagy kedvencem, annak idejen Sasha baratnom tanitott meg ra, bar o eredetileg hussal keszitette. En ennek most a vegetarianus valtozatat keszitettem el es tejfol helyett basmati rizzsel talaltam ;-)

DSC_0045Hozzavalok:

1ek ghee v kokuszolaj

1 kis fej hagyma es 2-3 gerezd fokhagyma aprora felkockazva

2 friss cekla felkockazva

4 repa felkarikazva

kb felkilo bab puhara fozve

Fel pirospaprika felkockazva

3 baberlevel

1ek romai komeny

1 liter zoldseg alaple

Barna basmati rizs

Olajon megdinszteljuk a hagymat, fokhagymat, hozzadjuk a repat es a ceklat. Felengedjuk a zoldseg alaplevel. Hozzaadjuk a romai komenyt, paprikat es baberleveleket. Ropogosan puhara fozzuk, majd az elore kifozott babot hozzaadjuk. Megvarjuk mig ujra felforr es elzarjuk. Sozzuk-borsozzuk, ha szukseges. Barna basmati rizzsel talaljuk! Nagyon laktato es taplalo! :-))

Szep hetveget!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s