Quinoa Fruit Crumble

summer food

Hirtelen szuletett ihlet utjan, miszerint bogyosokbol es quinoabol akartam valami desszertet kesziteni, ez kerekedett ki belole. Az egesz tallal azonnal elfogyott! Oriasi volt a sikere es mivel szeretnem majd ezt meg maskor is elkesziteni, gyorsan leirtam, hogy megmaradjon a jovore nezve is! Mi bio vanilias szojajoghurttal ontottuk le es valami orult finom volt!

Hozzavalok:

1 alma felkockazva

1 korte vagy oszibarack felkockazva

2 marek vegyes bogyos gyumolcs

Mindezt fahejjal, szerecsenydioval, 2 ek quinoa-, mandula- vagy zabliszttel, frissen facsart citromlevel osszekeverve egy hoallo edenybe helyezzuk.

A ‘crumble’ reszhez: 1/2 pohar kifozott quinoa,1/2 pohar zabpehely, 3-4ek mandula fahej, szerecsendio, 1tk juharszirup vagy kokusz cukor es 1tk olvasztott kokuszvaj. Opcionalisan kokusz pelyhet is keverhetunk hozza. Mindezt alaposan osszekeverjuk es raszorjuk a gyumolcsok tetejere.

200 fokon 25-30percig sutjuk, ameddig a teteje szep aranybarnara pirul. Opcionalisan novenyi eredetu vanilias joghurttal erdemes talalni!

¡¡Que Approveche!!

2 thoughts on “Quinoa Fruit Crumble

  1. Ezt most megyek, es megfozom en is! Imadom es az egesz csaladom is imadja a Crumble-kat. Gyonyoru, mint mindig es nagyon nagyon inycsiklandozoan nez ki.
    Koszonom az orokos inspiraciokat! millio puszi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s