Tavaszvaro zold turmix :-)

Nekem mar minden sejtem a tavaszt varja, ehhez kepest, kinezek az ablakon es epp havaseso esik :D Hah! Igy marad az etelek altal adott friss zold szinvilag, amit fenykepezovel orokiteket meg szamotokra is :-) Kellemes Napot Mindenkinek!

green smoothe with turmeric

Hozzavalok: 2 mandarin, 4 narancs, fel mango, fel avokado, egy marek spenot, egy darabka friss kurkuma, 1 tk buzafu por, annyi viz, hogy ihato surusegu legyen.

3 thoughts on “Tavaszvaro zold turmix :-)

  1. Par napja leesett majdnem 2 lab ho (tobb, mint fel meter) es olyan hideg van, hogy nem bir elolvadni. Fagyott derekig ero ho es minusz 15 – minusz 25 fok korul mozgunk… Egy het mulva mar pluszokat irunk es onnantol ugy tunik, hogy marad a 0 es +4-5 fok (celsius) kozti idojaras…mar alig varom. De tavaszi ido majusig nem lesz errefele. Ugyhogy mindig orulok a szivet melengeto tavaszvaro kepeidnek, legalabb vizualisan legyen jo ido…

  2. Ó, Madridban havaseső esik?!
    Most éppen itt is, de tegnap ragyogóan sütött a nap, imádom, amikor kellemesen melenget- most még- az ablakon keresztül. :)
    Egyszer idén is lesz tavasz, addig meg én is vásárolom a színesebbnél-színesebb virágokat, tulipán csokrokat és szép színes kiegészítőket. :))

  3. A ho latvanyra altalaban szebb, mint a szurke eso, de azzal vigasztalom magam, hogy a sok esonek koszonhetoen gyonyoru zold tavaszunk lesz :) Ma mar nem esik, es holnatol 15 fok, de iden lassabban erkezik a tavasz. A sejtecskeim azonban mar erzik, es madarak is mert egyre hangosabban enekelnek :))
    Ildiko, nem voltam viragot nezni honapok ota, most megihlettel, el ismegyek szetnezek es veszek en is par tavaszvaro viragot :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s