Vidam, kacagos es szivbol megelt 2014et Mindenkinek!!

happy us

Par hete kitorlodott tobb honapi fotos munkam, amiket mar nem lehetett megmenteni, es ami miatt meglehetosen szomorkodtam… koztuk volt az osszes kep, amit a jovendobeli e-bookhoz keszitettem es valogattam ossze, valamint az oszi csodalatosan feltolto tarifai kirandulasunk kepei is, amik nagy resze szinten nem kerult megosztasra sehol… Ezek a kockak maradtak meg beloluk, es ezekert mindennel inkabb halas vagyok! Ezek volt ennek a csodalatosan sokszinu es izgalmas 2013as evnek talan a legvidamabb csaladi pillanatai, amik megorokitesre kerultek! Ezekkel a johangulatu kockakkal kivanok nagyon boldog es szeretetteljes uj evet mindenkinek, es egy kis emlekeztetot, hogy soha ne vegyuk magunkat tul komolyan, valamint ne feledjuk: a szivbol jovo nevetesnel es szeretetnel semmi nem gyogyitja jobban lelkunket es Anyafoldunket! Ha a lelek egyensulyban van, akkor a fizikai letunk is homeosztazisba kerul ♥

Jovore ujra jelentkezem! Oleles Mindenkinek ♥

4 thoughts on “Vidam, kacagos es szivbol megelt 2014et Mindenkinek!!

  1. Nagyon boldog új évet Nektek is! Kívánom, hogy az új évetek olyan csodálatosan szép és szeretettel teli legyen, mint amilyet megálmodtatok magatoknak. :) Legyen az új év teli sok-sok utazással, inspirálódással, szeretettel, vidámsággal, örömmel, mosollyal és minden jóval, ami csak eszetekbe jut!
    Sok puszi :)

  2. Nagyon boldog új évek kívánok nektek! Tényleg nagyon viccesek ezek a fotók, átsugárzik a vidámság belőletek. A jövő évben is ugyan ilyen lendülettel, vidámsággal és szívvel folytatsd a megkezdett utad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s