Tadaaaaam – elkeszult az uj logo es a Facebook oldal!!!

cover

Jo egy honapos munkank van benne Diaval, a szuper tehetseges es kreativ grafikai tervezo lannyal (Tóth Diána a teljes neve, s ha barkit erdekel, irjon es megadom nagyon szivesen az elerhetoseget, mert szivbol ajanlom mindenkinek!!), sokszor napi 3-4 orat, ha nem tobbet is brainstorming-oztunk es inspiralodtunk egyutt Diaval, hogy megszulessen a vegleges elkepzeles, majd a logo es a FB oldal! Az uj website meg hatra van.

En teljesen magamenak erzem az osszes szeletet a munkanknak, es remelem ti is hasonloan ereztek, vagy legalabbis megtalaljatok benne belso lenyemet, ami a posztokat is irja meg fotoz is :-)

A nev: Apple & Soul – Az alma a vilag minden reszen a legklasszikusabb gyumolcs, amit az egeszseggel asszocialnak, es a csavar benne pedig az, hogy az apple ugye alma-t jelent magyarul, az alma jelentese pedig soul angolul es lelek magyarul :) Azaz korbeernek a szavak jelentesei a harom nyelven :)logo_green_320px S ez az, amit ugy erzek, hogy fentrol erkezett, nem en talaltam ki. Egyszeruen megjelent a nev elottem!

Ez pedig a letisztult es vegleges logo:

Hatalmas lepes ez most szamomra minden szinten, mert ez egy kovetkezo szintu felvallalasa nem csak magamnak de az almaimnak es amit en eletfeladatomnak erzek es bizva-bizok, hogy az Univerzum tovabbra is tamogatja utamat ♥

Ahogy igertem, le fogom irni roviden a nev evolucio tortenetet illetve megosztom a logo evoluciot is a kovetkezo posztban :) Es mindenkinek, aki barmilyen szinten is be volt avatva a projectnek, nagyon koszonom tamogatasukat!!!

S ha szeretnetek tovabbra is kovetni, amikrol irok, akkor mostantol a Facebook oldalon is megtehetitek: https://www.facebook.com/PageAppleandSoul Nem reg valt elerhetove, igy meg nagyon friss az elmeny :)

facebook

Batran like-oljatok az oldalt ti is, en tovabbra is mindenkit a legnagyobb szeretettel varok ismeretlen ismeroskent is! S bar angolul fogom vezetni, termeszetesen valaszolok magyarul is kerdesekre :) Es szivesen varom a velemenyeket is a logoval es nevvel kapcsolatban is, ha van kedvetek velem megosztani :-))

9 thoughts on “Tadaaaaam – elkeszult az uj logo es a Facebook oldal!!!

  1. Nagyon tetszik a név, a logó és a fejléc is! :) Szerintem teljesen illik hozzád, a lényedhez és tükrözi azt, ami az írásaidból is átjön. Biztos vagyok benne, hogy az Univerzum továbbra is támogatni fog! :)

  2. Frisseség, egyszerűen természetes, kerek, mint a vilàg, vidám…
    Ezek jutottak először az eszembe. Szuper. Nagyon tetszik.! Megyek, megnézem a fb oldalt.
    Puszi :-)

  3. Pingback: Logo and Name evolution | Soulful Living

  4. Graulálok a névhez és a logóhoz. Egyszerű és nagyszerű, sokat elárul rólad, teteszik a szójáték, a kör mint forma, a szín is kiváló, nyugalmat és egészséget áraszt, legalább is én így érzem. Mindeközben pedig olyan friss. Csak így tovább! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s