Green Soup

green soup Intenziven zold hetunk van, allandoan azt kivanom napok ota, reggelire is ujra zold smoothie, zold juice, algak, sushi, es ma zold leves :-)

Hozzavalok: 3ek kokuszolaj, egy porehagyma, 2-3 krumpli, 4-5 champignon gomba, 1 fagyasztott marek zoldborso, 2 marek fagy. kukorica, 1 marek spenot, par szal petrezselyem zoldje, viz, so, bors – opcionalisan szaritott wakame, kurkuma es fozeshez valo kokusztej

Olajon megparoljuk a porehagymat, hozzaadjuk a felkockazott krumplit, felontjuk annyi vizzel, hogy epp ellepje, mikor el kezd forrni, hozzaadjuk a gombakat es 1 marek kukoricat es zoldborsot, kb 10-15 perc alatt teljesen megfo, turmixba atontjuk es hozzadobjuk a spenot leveleket es petrezselymet, majd visszaontjuk az edenybe, ha suru felontjuk meg egy kis vizzel, hozzaadjuk a masik marek fagy kukoricat, sozzuk, borsozzuk es ujra epp hogy csak felforraljuk, majd elzarjuk. En a legvegen adtam meg hozza 2ek szaritott wakamet, 1tk kurkumat, s mivel volt itthon felbontva epp fozeshez valo kokusztej, abbol is adtam hozza 2-3ek-lal. Wakame, mint altalaban az osszes tengeri noveny/alga kituno jod forras, ami vitamin renkdivul jo pajzsmirigy tamogato, ezenkivul tele mas asvanyi anyaggal is, mint kalcium, magnezium, folsav, rez, mangan, foszfor. Erdemes rendszeresen fogyasztanunk tengeri algakat, ha szeretjuk :-)

creamy green soup

Before serving, sprinkle it with some love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s