Helping and inspiring others ♥

If you’re feeling helpless, help someone. ” Aung San Suu Kyi

DaniOlyan erdekes, s kozben megis teljesen termeszetes, hogy hetrol-hetre, naprol-napra, miota elkezdodott a suli, egyre tobbet hasznalom ujra a Theta Healinget. Nemcsak magam/magunk szamara, hanem fokozatosan egyre tobbeknek is a vilag kulonbozo tajain, Yokohamatol-Torontoig, hiszen a Theta Healing idon es teren kivul dolgozik. Segit felismerni es elengedni vagy lecserelni olyan negativ hitrendszereinket, amik blokkolnak bennunket abban, hogy teljes es boldog eletet elhessunk. Hiszek benne en is, ahogy az annyiszor elhangzik ‘that we’re spiritual beings having a human experience, not human beings having a spiritual experience’, azaz elsosorban spiritualis lenyek vagyunk, akik mind szeretet energiabol vagyunk es taplalkozunk. negativity brings down your immune system Az IIN programja meg ezzel kapcsolatosan is csodalatosan osszhangban van azzal az ertek- es hitrendszerrel, amit en is kepviselek. Mindenki szamara a legfontosabb az eletben a szeretet, enelkul se boldogok, se egeszsegesek nem lehetunk. Teljes mertekig egyetertek azzal, hogy az egeszseges emberi kapcsolatok, a rendszeres testmozgas, sajat eletfeladatunk megvalositasa es a rendszeres spiritualis gyakorlatok fenntartasa az, ami az ember elsodleges taplalekanak szamit, ahogy ezt az IIN is tanitja! Az etel maga csupan masodlagos szerepet tolt be! Az masodlagos taplaleka az ember szamara. Egy ponton tul az ember hiaba eszik tisztan es egeszsegesen, semmit nem er, ha tele van felelemmel, negativ gondolatokkal, haraggal es neheztelessel. surround yourself with people who life you upOlyankor nincs az a mennyisegu zold turmix, zoldseg, gyumolcs, ami segitene…

Toltsunk minel tobb idonket olyan tevekenysegekkel, amiket szivbol teszunk es elvezzuk. Vegyuk magunkat olyan emberekkel korul, akik ‘felemelnek’, es a legjobbat hozzak ki belolunk, nem pedig olyanokkal, akik lehuznak es nem latjak meg egymasban az isteni teremtmeny tisztasagat ♥

S hogy ujra Mark Hymant idezzem: ”Repeatable path to guaranteed happiness, even joy is to serve others with love and compassion. That’s it.” Azaz, az ut a boldogsaghoz es oromokhoz nem mas, mint masokat segiteni oszinte feltetel nelkuli szeretettel es egyutterezven veluk. Ennyi.

Csodalatos erzes egymasnak segiteni es egymast inspiralni! Engem az iskola minden egyes nappal nemcsak tanit, de inspiral is az osszes diakkal egyutt. Nagyon jo, hogy mindenkit arra osztonoz, hogy probalja megtalalni a sajat maga szamara legmegfelelobb ‘spiritual practice-t’/spiritualis gyakorlat, amit nap, mint nap gyakorolhat. Jelenthet ez annyit, hogy kovetjuk es tiszteljuk a termeszet es evszakok valtozasat, vagy minden nap leulunk meditalni vagy csak hagyunk magunknak idot a szemloledesre, hogy elgondolkozzunk az elet ertelmen, hogy kik vagyunk valojaban es honnan jottunk, mi a mi eletfeladatunk. Nemcsak endokrin es idegrendszerunkre hat nyugtatolag, de a boldogsag es felelem nelkuli eleterzeset is noveli bennunk! Segit kapcsolodni belso es kulso vilagunkhoz es harmoniat teremteni a ketto kozott. Ha belegondolunk, teljes mertekben kolcsohatasban elunk kulso kornyezetunkkel hiszen ugyanugy szuksegunk van az elethez a nap melegere, levegore, mint a vizre es a termeszet adta gyonyoru friss taplalekokra. Ha raleltunk vagy el kezdjuk szep lassan kialakitani a szamunkra legmegfelelobb spiritualis gyakorlatot, hozzasegit testi-lelki-szellemi szinten a bennunk es korulottunk levo harmonia megteremtesehez!

Mantra for today: ”I know what love and joy feels like and I know how to take care of myself and recognise the things that serve me in my life” ♥ Have a beautiful day!

Mai mantra: Tudom, milyen erzes a szeretet es az orom. Tudom hogyan gondoskodjak magamrol, es felismerem azokat a dolgokat, amik szolgalnak engem az eletem soran. Legyen gyonyoru napotok ma is!

Az alabbi videot mar tobbszor ajanlottam kommentekben, de most ugy ereztem ide is ki kell tennem, hatha valaki vegig nezi! Szerintem rendkivul enlightening & uplifting ♥

4 thoughts on “Helping and inspiring others ♥

  1. Én végignéztem, és tényleg nagyon érdekes volt! Ráébresztett, mennyire kevés figyelmet szentelek a lelki életemnek. A sok terv és feladat sokszor háttérbe szorítja azokat a nagyon fontos dolgokat, amik a leginkább befolyásolják az általános “jól létünket”. Elgondolkodtató…thanks for sharing, Vera!

  2. De jo de jo! En bevallom ezt a nyaron legalabb 3-4x megneztem, hogy minel tobb ertekes informacio atjojjon.
    Erdekes, hogy ket es fel evvel ezelott itt indult el minden nalam, Dr Wayne Dyerrel, Anita Morjanival, Gregg Bradennel, Bruce Liptonnal, Louise L. Hay-jel, Abraham Hicks-szel es meg egy csomo mas fantasztikusan inspiralo emberrel, amit osztol aztan a theta healing kovetett es egeszen tavaly nyarig csak quantum fizikaban, meditacioban, epigenetikaban es theta healing aramlasokban usztam es minden isteni volt :) Aztan, ahogy jott a tudatossag, a Fold egeszere nezve is, az allatokra es emberisegre nezve is, es persze sajat fizikalis egeszsegunkre, kezdtem el egyre melyebben foglalkozni a taplalkozastudomannyal is es errol tanulni, ugy talalkoztam ossze en is egyre tobb es erdekesebb ‘negativ hitrendszerrel’… az, ha ezt eszed ilyen bajod lehet, ha azt akkor olyan, es ezert ezt edd es igy, mert igy erhetsz el tokeletes egeszseget, amikor nekem valojaban korabban is az volt, csak nyilvan ezerszer tisztabb erzesse valt miutan plant based taplalkozasi formara valtottunk es sokkal kreativabba is valt az etkezesunk. De kozben egyszeruen kikerulhetetlen volt, hogy ne talalkozzon az ember a ‘negativ’, arnyoldalaval is ennek a temanak, (az agy nem ismeri a ‘nemet’, igy nincs ertelme ilyenekkel terhelni,ezt mar annak idejen a gyerekagykontrolon megtanitottak:), mert csak ellenkezoje kovetkezik be). Ezeket ugy erzem most par honapja tudtam vegre helyretenni es lezongorazni magamban is, s ugyan oda kilyukadni, hogy igazabol minden fejben dol el. Es sokkal fontosabb a lelki es spiritualis oldalt megtamogatni, mert ha lazan, gorcsoles nelkul, oromteli erzesekkel eljuk az eletunket, akkor jon a szamunkra megfelelo taplalkozas is, a tudatossaggal egyutt. Osztonosen raerzunk mi az, amitol a legjobban mukodunk es amitol a legjobban erezzuk magunkat! Szoval nekem ez a nyar ilyen szempontbol egy katarzis is volt, es osszeertek a dolgok, hogy valojaban mennyire tokeletesen is egesziti ki a ketto terulet egymast.
    Jelenleg a Mind Over Medicine-t (is) olvasom Lissa Rankintol, ami szinten csodalatosan es egyben igazi szkeptikus orvosi szemszogbol kutatva tamasztja ala tudomanyosan, hogy az elmenken mulik testi-lelki egeszsegunk. Mi magunk teremtjuk gondolatainkkal, negativ erzelmeinkkel, attitudunkkel a betegsegeket mintahogy azzal is gyogyitjuk meg oket. Minden azon mulik milyen a hitrendszerunk. Miben hiszunk. ”Never affirm or repeat about your health what you do not wish to be true” Ralph Waldo Trine – helyette legyen ez a mantrank ”I am a Divinely healthy and fit human being”
    Szep estet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s