Quinoa Fig Smoothie with a mantra

fig smoothie2

Hozzavalok: 1 savanykas alma, 3 fuge, 1-2 marek quinoa, csipet fahej, opcionalisan 1 ek mandulakrem, es izles szerint 1-2dl rizstej es 1-2dl viz.

Igy a reggeli kiserletezeseim soran, azt kell mondjam, hogy jelenleg ezek a quinoas porridge es smoothiek esnek a legjobban es adjak a legtobb energiat es erzem a legjobban magam toluk! De igazabol most reggelente is valtozatosabban eszem, nem minden reggelt kezdek zold smoothieval, mikor mit kivan a szervezetem, de az biztos, hogy az en alkatommal jol esik a ket reggeli, stabilabban tartja az energiam aramlasat. Mig vacsorara en mar nem kivanok annyit, igy nalunk marad tovabbra is az ebed, mint foetkezes.

S miutan egymas utan ‘ragom at’ magam az ajanlott szakirodalmakon is, legujabb kedvencembol hadd idezzek egy segito mantrat:

Mantra: ”I celebrate my moods and emotions, including fear, anger, and sadness. I feel  each feeling, learn its message, express it, and release it.” (Alisa Vitti: Woman Code)

2 thoughts on “Quinoa Fig Smoothie with a mantra

  1. Nagyon kedves vagy, koszi szepen! Abszolut igeretesen hangzik tenyleg ez is! En is kiserletezgetek azzal, hogy almond buttert teszek hozza dolgokhoz, hogy protein gazdagabb es more filling legyen :)
    De a mai reggelim epp nekem is zabpehely volt, bar nekem nem esik jol minden nap, egy csupa zold smoothie melle ettem: zabpehely rizstejbe aztatva, goji es lenmag, banan, eper es dio volt benne, ja es fahej – meg kicsit hasonlit is :) De ez a masik talan meg inkabb hasonlit arra, mint amit te keszitesz, ez a klasszikus svajci este elkeszitheto reggeli, ami masnapra szepen beazodik es ezernyi dolog kerul bele:https://happyandsoulconsciousliving.wordpress.com/2013/05/17/morning-dream-the-village-cafe-in-deia-mallorca/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s