♥ Feedback

´Kedves Vera! Jó ideje olvasom a blogjaidat, bár még sosem írtam Neked se levelet, se kommentet de most úgy éreztem mégiscsak :) Csak szeretném elmondani, hogy szó szerint megváltoztattad az életemet :-) Remélem tudod mennyire sokat adsz azoknak, akik olvassák a bejegyzéseidet, sőt én néha úgy érzem szinte utat mutatsz :-) Remélem ez még sokáig így marad! Köszönöm azt a sok jót, amit a blogodon keresztül tőled kaptam és ha nem találom meg a neten a kellő pillanatban akkor valószínüleg már nagyon sok buta és hasztalan orvosi kezelésen lennék túl… Addig is csodálatos napokat kívánok Nektek, várom a soksoksoksok bejegyzésedet minden nap :-) Üdv:-) B. Bernadett

path
Szavak nincsenek ra, amit minden egyes alkalommal erzek, amikor hasonlo hangvetelu leveleket kapok! Elhataroztam, hogy ezen a blogon is megcsinalom a ‘referencia oldalt’, akarcsak az utazos blogon, ahova osszegyujtom a toletek kapott pozitiv visszajelzeseket! Szivbol koszonom oket, es minden egyes sor tovabbi motivaciot es fenyt ad ahhoz, hogy ezen az uton haladvan minel tobbet tanulhassak es oszthassak meg masokkal es termeszetesen, hogy egymast motivaljuk es segitsuk tovabbra is! ♥ Gyonyoruszep hetet mindenkinek!

4 thoughts on “♥ Feedback

  1. Ez annyira szep. Es milyen igaz, szerencsesek azok, akik regota ismernek es szerencsesnek erzem magam, hogy ‘talalkoztunk’. You are a beautiful bright light in this life :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s