Creamy Fig Smoothie with Banana

HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/

Mivel az iskola arra is sarkall bennunket, hogy minel melyebben ismerkedjunk meg sajat testi-lelki-spiritualis szuksegleteinkkel, az egyik ajanlott assignment, hogy kiserletezzunk kulonbozo reggelikkel, irjuk le hogyan erezzuk magunkat kozvetlen a reggeli utan, majd 2 oraval kesobb. Ez benne van a konyvben is, amit ajanlottam es ami ingyenesen letoltheto az IIN website-rol. S arra gondoltam megosztom oket, mikkel is kiserletezek az elmult hetekben :-) Eddig mind slager, es termeszetesen oszi, azaz szezonalis :-)

Most kezdem a sort a fuges receptekkel :) Az egyik reggeli smoothie italom ez a szepseges es kremes fuges – bananos csoda volt :) Imadnivalo!

osz

Hozzavalok: Hozzavalok: 4 szem friss fuge, 1 banan, 2ek kendermag *hemp seed, egy csipet fahej es vanilia, 1dl viz, 2dl rizstej :-) Enjoy!

2 thoughts on “Creamy Fig Smoothie with Banana

  1. O, a fuge, imadom!!! Az eper es mango mellet ez a harmadik ultra kedvencem. Szerencsere itt is vannak hatalmas fuge fak, nyar vegen mar lattam, hogy tele vannak termessel. Es most mindenhol arusitjak ezt a finom gyumit. Teszek en is a smoothie-mba. Johet majd a tovabbi fuge recept. :)

    Es egy keres. Ha majd az esszencialis aminosavakhoz ertek a tananyagban, csinalnal egy jo kis osszefoglalot, hogy vegetarianus/vegan gyerekeknel hogy oldjak meg, hogy minden aminosavhoz hozzajussanak. Illetve neked eddig mi a tapasztalatod Danival, hogyan ‘csempeszed’ bele, mert hat tudjuk, hogy a gyerkocok akarmit nem esznek meg?

  2. Fuge imadok talalkozo helye akkor ez :)) Teszem fel szepen sorban oket :-)

    Egyelore meg nagyon csak bemelegito eloadasok es temak vannak, de mondtak, hogy ahogy haladunk elore, ugy kell felkotnunk a gatyankat, mert nem lesz lazsalas, rengeteg munka es tanulnivalo all elottunk. De igerik, hogy mindent nagyon fogunk elvezni vegig :) vegulis olyan ez, amikor az ember nagyon intenziven tanul csak arrol, ami nagyon erdekli. S lehet hogy idonkent lefarad az ember, de kozben folyamatosan is toltodik altala. Raadasul tobb, mint 100 taplalkozasi formaval (diets) fognak megismertetni bennunket, hogy kepben legyunk, amikor a klienseknek majd szeleskoru segitseget szeretnenk adni, hiszen a hangsuly a bioindividualizmuson van. Irtam mar annak idejen egy rovid osszefoglalot a proteinrol es aminosavakrol meg az elozo nutrition kepzes alatt itt: https://happyandsoulconsciousliving.wordpress.com/2013/02/05/amit-a-feherjekrol-protein-tudni-erdemes/ de ennel egesz biztosabban reszletesebben es melyen fogunk vele itt foglalkozni es akkor irok majd egy ujat mindenkepp!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s