Tomorrow. The journey begins…

iin water bottle_effected

Ezek jarnak most a fejemben:

”Having a mind that is open to everything and attached to nothing.”

Mindenkeppen teljes nyitottsaggal indulok neki ennek a jo egy eves programnak. Minden elmelethez es gyakorlathoz nyitottan allok neki, es minden esetleges ellenallasom vagy fennmarado eloiteletemet felreteszem!

”If you judge people, you don’t have time to love them” – ezt minden egyes nappal megerositem magamban, mert hiszek abban, hogy ugy vagyunk kepesek fejlodni es elhetunk boldog es teljes eletet, ha feltetel nelkul szeretjuk es fogadjuk el sajat magunkat es masokat, mindennemu itelet nelkul! S azt hiszem ez alapja is annak, hogy igazan jo segito holistic health & life coach valhasson belolem!

Bio-individuality

Mindenki mas. Mas az eletutja. Mas a hitrendszere, az ertekei, az elet tapasztalatai, az elethelyzete, az igenyei es termeszetes modon a feldolgozo kepessege es az anyagcsereje is. Ahany ember, annyifele ut az egeszseghez es boldogsaghoz. Segiteni masoknak is megtalalni a sajat utjat csak ugy lehet, ha az ember mar ratalalt a sajatjara! Kozben mindig emlekezni ra, hogy eletunk soran mindezek a dolgok valtoznak, akarcsak mi magunk is, igy ‘adjustment’ es rugalmassag folyamatosan szukseges.

”Keep it simple”

Ugy erzem van, amikor hajlamos vagyok tulbolonyitani dolgokat, ezen szeretnek valtoztatni es egyszerusiteni a hetkoznapi teendokon is. Meg tobb flexibilitast mutatni bizonyos helyzetekben, valamint sokkal letisztultabban es hatekonyabban beosztani az idomet, hogy kevesebb befektetessel, tobb erteket legyek kepes teremteni. S nem utolso sorban beleertem itt a negy evszak adta ritmus koveteset is. Odafigyelni az evszakokon beluli valtozasokra, a rank gyakorolt hatasara, s hogy a termeszet valtozasaihoz igazodvan taplalkozzunk es alakitsuk ki sajat eletritmusunkat is.

”I use my energy to heal and transform”

Errol bovebben majd kesobb.

”Single pointed focus”

Talan az egyik legfontosabb szamomra, mert kepes vagyok konnyeden szetszorni a figyelmemet a megannyi erdeklodesemnek koszonhetoen. Helyette, szeretnem a gyakorlatban is hasznalni ezt a ‘single pointed focus’ elmeletet, azaz egyszerre csak egy dologra, es arra 100%osan  figyelni. Mar tudom, hogy az ember valojaban nem kepes a multi-taskolasra, az csupan onmagunk altatasa, hiszen annak eredmenye nem mas, mint sajat eletenergiankat felaprozasa es felelese meglehetosen rovid ido alatt. Helyette egyszerre egy dologra erdemes figyelni es arra 100%kal koncentralni, es sokkal tobbre jut vele az ember. Ha erre torekszem en is, tudom, hogy meg tobbet megvalosithatok!

‘Slow is the new Fast’

Kapcsolodik az elozohoz… nyugodtan, szepen, lassan haladni elore. Nincs rohanas, nincs, aki kerget. Atelni es elvezni minden pillanatat a kovetkezo egy evnek is es bizni abban, hogy minden a legjobb uton-modon alakul az eletunkben, elengedni az esetleges kontroll-maniat… ;-)

it begins_effected

Vegul, ami jo hir mar most, hogy harom nyelvi szinteren is fejleszthetem holisztikus egeszseg tanacsado enemet :-) Ugyanis harman vagyunk magyarok vegul a csoportban es mar most megallas nelkul segitjuk, motivaljuk es inspiraljuk egymast es nagyszeru kozottunk a hangulat, akarcsak az ‘anya csoportban’, ahol angolul folynak a diskuralasok! S ezenkivul en csatlakoztam a spanyol, jobban mondva latin-amerikai korhoz is, igy a program soran tanultakat ott is megtargyaljuk! A Dominikai Koztarsasagban is tobbek kozott azert ereztem magam annyira felszabadultnak, mert egyszerre hasznalhattam mindharom nyelvet. Nem tudom miert, de nekem ez mindig akkora boldogsag es fejlodesi lehetoseg. Estere olyan erzes mindig, mintha az agysejteim egesz nap aerobikoztak volna :-) Frissito nagyon!

Gondolkozom meg, hogy esetleg megosszam-e itt is a bemutatkozo szovegeimet, ha mar megirtam beloluk tobbet is… csak latni, honnan indulok es megnezni, hol jarok majd egy ev mulva!

Izgalmas utazas kezdete ez mindenkepp! Kalandra fel hat!!

Szep estet!

15 thoughts on “Tomorrow. The journey begins…

  1. Annyira boldogga tesz, hogy belekezdtel a kurzusba!!! Szinte olyan izgatott vagyok, mintha en is csinalnam veled! :) Biztosan nagyszeru lesz szamodra ez az egy ev es abban is biztos vagyok, hogy a valtozasod, fejlodesed, tanulasod itt is tisztan erezheto lesz majd a blogodon keresztul mindannyiunk szamara!!! :)
    Kalandra fel hat!! Olellek sokszor!

  2. Itt is kívánok Neked csodálatos évet, sok-sok hasznos tananyagot, inspiráló társaságot és csodás fejlődési lehetőségeket. Én is nagyon örülök mindig, ha bármit megosztasz majd a blogon is. :)
    De persze csak koncentrálj 100%-ban a sulira!
    Ölellek. :)

  3. Nagyon megérintett ez az írásod. Minden szava annyira motivál…. ááá :))))) Feltölt és vigyorgok :)))) Sok sikert kívánok az elkövetkező egy évhez (is). Várom én is a bemutatkozót :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s