2 thoughts on “Why are we here?

  1. Koszonom! Tavaly keszult a kozeli hegyekben a foto, es nekem olyan pont mintha egy sziv jelenne meg a felhokbol, nem?
    Deepak Chopra egyebkent is nagy hatassal van ram is, mindent, amit a consciousness-rol, hogy ki vagyunk, mi a szerepunk, meditaciorol, ayurvedarol, entanglement-rol, gyogyulasrol, gyogyitasrol tanit lenyugozo. Erdekes, amint talalkozik benne a ‘neuroendocrinologist’, a holisztikus gyogyito es a benne lakozo indiai bolcs. Ahogy hidat kepez o is a modern es tradicionalis medicina illetve spiritualitas kozott. Es meg jo humora is van :)) Az o eloadasait is szeretem ujra es ujra meghallgatni, mert minden egyes alkalommal egyre tobb megertest ad, ami lenyugozo, nem tudok ra mast irni, egyik kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=_gJN7I0a9XU egyszer ezt is megerne leforditanom…
    Your mind is not your brain. And 98% of all the matter in our body is recycled in less than a year! Our body is part of biosphere! Our consciousness is constantly outliving the death of the molecules to which it expresses itself. Azaz tudomanyosan bizonyithato a reinkarnacio, hiszen annak folyamataban elunk folyamatosan :-) De akkor kik is vagyunk valojaban, ha az anyagi dolgok folyamatosan ‘reinkarnalodnak’ es resze a nagy egesznek? Itt jon a lenyeg :-) Ahogy nem tudom mar ki mondta annak idejen eredetileg: We are spiritual beings having a human experience and the other way around.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s