When we are in harmony…

we are living from our true essence. We see that LIFE is happening for us and not to us. We realize what’s the real value of life and we don’t want to waste it around any more! We start living with our purpose!

Japanese garden

We finally learn to live the questions without looking for the answers. What’s coming in our way we shall remember that it always has a purpose and a lesson in it…

Advertisements

4 thoughts on “When we are in harmony…

 1. Nagyon szép ez a pár mondat, és nagyon passzol hozzá a japán kert fotó is! Olyan sok egyensúlyt, harmóniát sugároz ez a kép is!

  Teljes mértékben egyetértek veled. Ha az élet áramlásával együtt haladunk, sokkal. de sokkal könnyebb és egyszerűbb minden. Nincsenek okolások, hibáztatások, mert mindent mi magunk hozunk létre.

  És aminek meg éppen nem látjuk még az értelmét, hogy miért kaptuk azt a feladatot, történést, előbb-utóbb arról is kiderül, hogy mennyire sokat segített nekünk. “Just let it be” – így vagyok ezzel én is, nap mint nap.

  Engem is rendszeresen figyelmeztet az élet ilyen olyan dolgokkal, ha éppen valamit nagyon akarok, vagy nem hagyom, hogy menjenek a dolgok a maguk rendje szerint.

  Sokszor ölellek titeket!

  • Igen, szerintem az mar onmagaban oriasi lepes, hogy ezeket felismerjuk es engedjuk helyere kerulni a dolgokat! Most megint ez az ‘everything is falling into its places’ erzes van, majd holnap beszelunk!! puszi

 2. Amikor az idézeteket olvasom Tőled, minidg a táj barátnőm jut eszembe, aki már Budapesten él 2 éve, mert a férjével (aki magyar) ide költöztek. Belőle árad az a nyugalom, tisztelet, lelki béke, amit a mondataidban is érzek. Natthitől is igyekszek sokat tanulni. Neki ez teljesen természetes.
  Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha nem tudnám, hogy Madridban éltek, rögtön Ázsiai országba képzelnélek Titeket. :)

 3. En is ugy erzem, hogy boven van mit tanulni toluk, es orokre halas maradok, hogy azzal, hogy Koreaban eltunk es mas azsiai orszagokat is felkerestunk, mindennek a szele bennunket is megcsapott. Az meg mar tiszta ‘exotikum’, hogy vegul itt kezdtuk el atultetni a mindennapi gyakorlatba a folyamatosan megszerzett tudast es inspiraciokat :-) De mai napig sokat nyulik vissza az azsiai ertekrend, gondolkodasmod es tradiciokhoz en magam is. Orulok, ha nyugalmat arasztanak a soraim…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s