Happy shopping experience

happy shoppingNem szoktam a boltokban fotozni, mert nem engedik, de a multheten vegul nem alltam meg, es telefonnal fotoztam egy gyorsat :) Regota szerettem volna egy futoszalagos kepet, amin rajta ragyognak a szepseges zoldjeim es  tarsaik :)) Olyan jo csak ranezni is, es ezerszer elvezetesebb es energetikusabb erzes ily modon vasarolni, mintha tele lenne nehez energiaju etelekkel a kosaram. Ezek igazi taplalekok test es lelek szamara is! Make your shopping experience an enjoyable one!

Advertisements

4 thoughts on “Happy shopping experience

 1. Nagyon klassz, Verus! Ha pedig az itteni piacon vasarolnank, isteni a látvány! Papayat mi-midenbe teszed bele?:) pussz

 2. Pont most vagyok benne egy ujabb hosszu zold turmix osszefoglaloban es abban a papayarol es az ertekes enzimeirol is irok :)) Rad is gondolvan kozben!!! pusszancs
  A piacon vasarolt dolgok a legszebbek igy van!!! de azert ezzel sem szegyenkezem magam elott ;-))

 3. Nekem is ilyen egészséges zöldekkel teli szokott lenni a bevásárlókosaram. És én is mindig ilyen büszke vagyok magamra, hogy mennyi finomat, egészségeset vásárolok a csupa junk food helyett.

  Arról se feledkezzünk el, hogy a hűtődbe is öröm benézni. :)) Ott is csupa-csupa egészséges, élő zöld van. :) Emlékszel milyen sokszor mondtam, mikor nálatok voltam? ;-)

  • Az ihletett, amikor veled is elmentunk egyutt vasarolni, es gyonyorkodtunk a szerzemenyekben, de nem mertem fotozni, pedig akartunk :)) Na most potoltam :)) tenyleg olyan orom ez is!
   A hutorol is vannak kepek, nem is egy, tavalyrol es idenrol is! Tervben van, hogy arrol is felteszek :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s