4 thoughts on “Spring in a jar

  1. :-)
    A FBrol lejottem, deaktivaltam magam pont egy honappal ezelott, es igazi ‘peace of mind’ nelkule a mindennapok :-) jobban tudok arra fokuszalni, amire igazan szeretnek. Bar ket even at elveztem az FB adta lehetosegeket en is, egyreszt sokkal egyszerubb es energia kimelobb igy tartani a vilag kulonbozo reszein elo baratokkal a kapcsolatot, masreszt a kepeim mindig hatalmas sikert arattak es allando pozitiv visszajelzesben volt reszem, mig a blogon ehhez kepest nem kap az ember tized annyi visszajelzest sem – igy ez most igazi ‘humbling experience’ szamomra, viszont konnyebben talalok vissza a kozeppontomba, ahol nem az ego diktal, hanem tenyleg a sziv :-) Viszont a blogok visszanezve pedig jol tukrozik, hogy egy adott idoben epp hol jartam/jarok a szemelyes fejlodesemben is :-)
    Szep napot es koszonok minden visszajelzest toled is!

  2. Ezt én is szerettem volna kérdezni, hogy eltűntél-e facebookról… Húgom is így döntött pár hónapja. Való igaz, hogy eléggé sok időt lehet ott eltölteni… És persze ott nagyobb a like mértéke (könnyebb egy gombot megnyomni) mint írni pár kedves sort… De szerintem aki viszont ide kommentel, az az igazi “közönség”, mert őket valóban érdekli a blogod, és a téma. :)

  3. Igen, meg januar elejen, es nem bantam meg, mert azota sokkal tobb idom van kreativabb dolgokra :-) Egy-ket kapcsolat hianyzik rola, de sokan megkerestek emailben es nem szakadt meg a kapcsolat. Azert eljon az az idoszak is, amikor az ember dont arrol, hogy valoban szuksege van minden kapcsolatra vagy esetleg vannak koztuk energia leszivo kapcsolatok is… azok jobb, ha lemorzsolodnak, es igy van jol. Megy mindenki a maga utjan, nem kell mindenkivel hasonlo nezetet vallanunk, de ugyis azzal erezzuk jol magunkat, akivel van kozos erdeklodes :) Leginkabb csak a kulfoldi ismeroseimet sajnalom, hogy igy nehezebb tartani veluk es eredetileg anno miattuk regisztraltam fel… na de az is kialakul majd :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s