Cappelletti al pesto de espinacas, zanahorias y anacardos

HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/2 fore reszere barmilyen olasz teszta kifozve

Feltet: 2 marek kesudio, egy kis fej hagyma, 1 repa, 2 marek spenot, 1 fokhagyma, 1-2ek elesztopehely (ez adja a sajtos izt), 1dl kokusztej, so, bors es komeny – osszeturmixolni es kesz. Nem kell fozni, csak osszekeverni a kifott tesztaval es megszorni egy kis friss petrezselyemmel. Isteni! Eredetileg dipnek terveztem, de mivel pont volt kifozve cappelletti pasta, ratettem es en magam is meglepodtem mennyire isteni lett! Probaljatok ki! Azota a bio farmrol kapott heti The Huerta Times-bol kaptam egy hasonlo receptet, ami arra enged kovetkeztetni, hogy ez a raw vegan tipusu pasta feltet abszolut megszokott a Mediterran vilagban is – raereztem :) Amint kiprobalom az altaluk adott receptet, megosztom itt is! Nagyon finomnak hangzik az is!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s