Simple avocado toast with greens

salad

A legegyszerubb tizorai szendvics, amit olyan 11-12h korul szoktam enni, mivel spanyolosan csak 2h-kor szoktunk hozza latni az ebedhez, es en meg elotte szeretek valami tartalmasat es friss zoldekben gazdag szendvicset elfogyasztani. Siman veszek egy erett avokadot, rakenem a piritosomra egy kis villaval, megcsepegtetem egy kis citrommal, soval, borssal izesitem es egy nagy tanyer zold tarsasagaban, illetve paradicsommal es paprikaval egyutt eszem. Ma pl egy kis kurkumaval is megszortam – it gives a nice kick to it ;-)

Trukk, ha vki esetleg nem ismerne, amennyiben csak a felet esszuk meg az avokadonak, es a nagy kerek magjat benne hagyjuk a masik feleben, nem barnul meg masnapra sem :-) Igy van, hogy elteszem a felet masnap reggelre, es csak akkor eszem meg.

 HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/

3 thoughts on “Simple avocado toast with greens

  1. Az avokádókrém nálam is abszolút kedvenc. Hetente egyszer biztos az asztalra kerül. Most sikerült fekete színűt (kívül) és puhát venni, remélem, hogy ennek finom íze lesz.

  2. Betti, orulok neki! En is csak masfel eve tudok rola, addig nem tudtam eltenni az avokado kremet sem, mert masnapra csunyan bebarnult – de igy minden mentheto :-)
    Ildi, nalam is nagy kedvenc, sushiban, tekercsekben, kenyeren, wrap-ben minden szinben es formaban :) tobbszor van szerencsem a feketevel, mert azok szinte mindig tokeletesek, de a zold heju terem itt Spo-ban is, es azzal varni kell, mert akarcsak a banan, az avokado sem a fan erik be, hanem leszedest kovetoen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s