Gréta első vegán szakácskönyve ♥

544003_10200418949099211_1533208010_n

veganMy sweet and beautiful soulsister, Greta baratnom elso vegan szakacskonyve marcius 8-an jelenik meg otthon!! Nagyon izgalmas!

“150 ínycsiklandó egészséges recepttel, rengeteg színes képpel, életmód tanácsokkal, bevásárlólistával, és mintaétrendekkel…hús-, tej-, és tojásmentesen. Tudatos embereknek, fogyókúrázóknak, ínyenceknek, életmódot váltóknak, azoknak akik szeretik a gyors, finom és egészséges ételeket, egyszóval MINDENKINEK!”

A kiadó külföldre is szállít, es a Magyarországon élő előrendelőknek pedig elengedik a postaköltséget. A következő email cimen lehet előjegyezni: info@vipmedia.hu  Tovabba Budapesten lesz majd konyv dedikalas is, igy ha valaki dedikalva szeretne a konyvet, arra is lesz lehetoseg!

Az alábbi képek még tavaly májusban készültek, amikor itt járt nálunk Gréta felfedezni a gyönyörűséges májusi Madridot :-) Fantasztikusan jól sikerült az újabb közös hosszúhétvége, benne kulináris élvezetekkel, salsával, városnézéssel, tapasozással, sok-sok nevetéssel, éjszakába nyúló beszélgetésekkel, parkban meditálással, sőt még az egyik legnagyobb madridi piacra is eljutottunk körülnézni és válogatni a hatalmas választékból :)) Erről a hétvégéről készült képeket ITT találjátok!

Gretaval

4 thoughts on “Gréta első vegán szakácskönyve ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s