Orange, apple, carrot, ginger, parsley, kale juice

zold ital

Csak azert teszem fel oket, mert sose tudni kihez mikor er oda az erzes, hogy ”akkor ezt mostmar tenyleg kirpobalom en is!” A multkor jartam egy fitoterapeutanal, aki kinai gyogyaszattal es akupunkturaval is foglalkozik, itt Madridban, aki amikor megvizsgalta az iriszem, azt mondta: fotozni lehetne, annyira gyonyoru tiszta – mert a szem nemcsak a lelek tukre, de a test tisztasagae is! Szoval, csak batran, szalljatok be a zold businessbe es megkapjatok ti is ezt a csodalatos erzest :))

Gyonyoruszep hetet Mindenkinek!

2 thoughts on “Orange, apple, carrot, ginger, parsley, kale juice

  1. De jó. :) Olyan nagyon szuper, amikor ilyen vizsgálatokon is visszaigazolást nyer az, hogy az út, a táplálkozás, amin haladsz, amit követsz jó és EGÉSZSÉGES. :)
    Szuper. :)

  2. Igen, tenyleg az, megerosites, hogy a legjobb uton haladunk :) es arra is, hogy mennyi minden tanulnivalonk van meg, ott keltette fel az erdeklodesemet a yin yang etkezesre is :)) majd irok arrol is!
    amugy szinten megerositette (o nem vegetarianus, a kinai yin es yang etkezesi modot folytatja, amiben hus is van, bar kis mennyisegben es sok-sok zold, meg valasztekosan minden zoldseg, gyumolcs, gyokerek. Megmutatta a tablazatot, hogy mik a melegito es husito zoldsegek es gyumolcsok, hogy tudjam. Aztan megerositett abban is, hogy a tejtermekek elhagyasa a legeslegfontosabb, az okozza az osszes gyulladast a testben, (gyerekek eseten fulgyulladas, homlok es arcureg gyulladas, a rengeteg leguti fertozest), nyakkepzo, amiben hamarabb fogekony az ember barmifele betegsegre… ugy orulok, hogy mar nincs az eletunkben egyaltalan!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s