Hozzavalok: Oliva olaj, 1 hagyma felkockazva, 1 gerezd preselt fokhagyma, egy doboz darabolt gomba, 8-10 koktel paradicsom kettevagva, 1 fel tonkoly szejtan felkockazva, fel tk fustolt edes pirospaprika, orolt koriander, szerecsendio, turmeric, komeny, petrezselyem, so, 300ml kokusztej, fel deci szaraz vorosbor, tamari szosz/szoja szosz, friss petrezselyem es orolt bors izles szerint.
A hagymat es fokhagymat megdinszteljuk az olajon, radobjuk a gombakat es a felkockazott szejtant, 5 perccel kesobb a kettevagott koktelparadicsomokat is, fuszerezzuk, es hozzaontjuk a kokusztejet is, amitol szamitva mar csak 5-10perc, attol fuggoen ki mennyire szereti, ha meg ropogos a gomba es paradicsom – mi igen :) es kesz is. Safrannyal, komennyel es pici soval izesitett jazmin rizzsel es quinoaval talaltam :)) Isteni!!!
Nyam-nyam ez is. :) Én ma a simple veggie pastádat főzöm, de már látom is, hogy mit fogok enni a héten még. :)
Nagyon tetszik ez is.
igazabol mar azzal is valtozatosabba teszed, hogy ugyanazt a receptet hasznalva varialod allandoan a zoldsegeket es megvaltozik az izvilag is ;) vagy hogy neha kokusztejjel neha zabtejszinnel fozol, a fuszereket is varialva :))
Nagyon jól néz ki!!
Koszonom! Szerintem csinaltunk vmi hasonlot mig itt voltal is :) isteniek ezek a curryk :)