The power of thoughts and the power of Love

A szeretetnel, mint erezzuk – nemcsak tudjuk – nincs erosebb ero-forras! Ez az az ero, ami kepes beket hozni az emberi szivbe es altala a vilagba. Ez az az ero, amivel gyogyitani vagyunk kepesek. Ez az az ero, ami eletet ad! Ami csodakat hoz letre! Ami viz molekulakat kepes atalakitani!

A tudomanyok nagyjabol 3-5%ra teszik az emberiseg jelen allasa szerinti tudasat, erzekeleset a vilagbol! Ennyit tudunk, ismerunk. A tobbi 95-97% tovabbra is teljesen ismeretlen meg! Dr Masaru Emoto, a vilaghiru japan kutato, felfedezte, hogy a viz molekulajanak kristaly549162_299759760125917_2031638763_n35490_406520279388906_601699827_n  szerkezete aszerint kepes valtozni, hogy pozitiv v negativ toltesu gondolatot, zenet v uzenetet kap. A vizmolekulak kristalyat fagyott allapotaban vizsgaljak, es mig a tiszta viz molekulaja gyonyoru szines hokristaly alakot olt, addig a szennyviz teljesen alaktalan, felismerhetetlen es szintelen format olt. Mindez pedig kepes megvaltozni aszerint, hogy pl egy szep klasszikus zenet jatszanak le, vagy szeretet, beket, koszonetet kuldenek neki gondolat es erzes formajaban avagy pl egy heavy metal zenet jatszanak le! Fantasztikus eredmenyek, amik mind azt bizonyitottak alatamasztani, hogy az emberi elme, azaz a gondolatnak, es a szivbol arado szeretetnek micsoda ereje van! Ha a viz molekulakat kepes atvaltoztatni, akkor a sajat valosagunkat is, de meg mennyire! Aki latta a What the bleep do we know? filmet, az tudja mirol irok, aki pedig meg nem latta, erdemes potolnia minel hamarabb :) Itt van hozza magyarul is a link: Mi a csudat tudunk a vilagrol?

Miutan 2011 marcius 11en 9.0 erossegu foldrenges razta meg Japan eszak-keleti reszet, amit a tzunami pusztitasa kovetett, azota minden honap 11. napjan pontosan delben (minden idozonaban delben) megrendezik a Water Ceremony-t, amelyben kozosen szeretet es halat adnak a vizert. A vizert, ami bennunk van, a viz, ami korulvesz es ami korben a vilagban megtalalhato. Ilyenkor haromszor elmondanak, akik a vilagbol csatlakoznak, egy japan imat: “Uchu no Mugen no Chikara ga Kori kotte, Makoto no Daiwa no Miyo ga Nari natta”, ami annyit jelent, hogy  ”Az Univerzum vegtelen ereje gyult ossze, hogy egy igaz es harmoniaban elo vilagot hozzon letre.” Majd haromszor a Ho’ oponopono Hawaiirol szarmazo osi imat, aminek segitsegevel boldogsagot, egeszseget es beket teremthet az ember: ”Viz, sajnalom, kerlek bocsass meg, koszonom, szeretlek!” csak mindezt angolul: “Water, I am sorry, please forgive me, thank you and I love you”. Ez a kezdemenyezes is arrol szol, hogy egyuttes erovel nagyobb pozitiv valtozasokat lehet letrehozni a vilagban!

Mint Dr Masaru Emoto elmeseli, amikor 12 evvel ezelott megtartottak az elso ilyen Viz Ceremoniat Japan legnagyobb tavanal, a Biwa-tonal, amit Japan anya tavanak is neveznek, fantasztikus dolgokrol szamoltak be a helyiek. A ceremoniat kovetoen ugyanis tobbek kozott teljesen megszunt a to koruli kellemetlen szag! Ekkor jott ra Dr Masaru Emoto is, hogy a ‘mantrak es imak’ erejere milyen hatalmas, es ha ezeket minel tobben ismetelik egyutt, annal nagyobb hatast lehet vele elerni.

Ez a mai globalis meditacio is errol szol. Emberek millioi egyesulnek egy kozos cel erdekeben: a mindenki szamara elerheto boldogsagert, szeretetert es bekeert!

2 thoughts on “The power of thoughts and the power of Love

 1. Imádom ezt a filmet. :) Órákon át, egymás után többször képes lennék megnézni. Nekem a nagy kedvencem a filmből ez a vizes rész és amikor a végén a hölgy a tükör előtt áll. Huh, az nagyon ütős volt nekem, mikor először láttam….

  A Ho’oponopono technikát én is nagyon szeretem, bármit meg tudunk vele, a segítségével változtatni. Én októberben egy Bagdi Bella koncerten (ami pont Ho’oponopono volt) a kevés ügyfél-dolgot meditáltam meg (vagy hogy is mondjam) és pár napon, héten belül csodás változást tapasztaltam meg. Olyan jó, hogy ennyi szálon összefutnak a dolgok. :) Mármint, hogy olyanokról írsz, amit én is nagyon szeretek és jónak tartom.
  puszi

 2. Jaja, ezt a filmet en is vagy 3x lattam. Pont el kezdtem osszeszedni az osszes ilyen inspiralo, quantum fizikarol is szolo filmeket es eloadasokat, amik az elmult masfel evben hatottak ram is, es akar tobbszor is megneztem oket. Majd egy kulon oldal lesz belole, egymas ala belinkelve a filmek… egesz biztos tobb atfedes is lesz majd, amit mar te is lattal, es majd lehet meg tovabbiakat is ajanlani :-) Es igazad van, az a lenyege ezeknek, hogy az ember megtanulja alkalmazni a sajat eleteben is, amikrol tanul!!! :)))

  Bagdi Bellarol meg en is ev elejen hallottam mas thetas emberkektol es tavasszal anno sokat hallgattuk mi is Danival. Ismerem a Ho’ oponopono dalat is.
  Van jo par errol szolo interju is, amik errol a Hawaii osi ima formarol szolnak, majd azokat is linkelem.
  Puszi neked is, es remelem irsz majd a ciprusi nyaralasrol!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s