Quick and Easy Healthy lunch

quick lunch

Nagy adag vegyes salata, fel piros paprika felszeletelve, 2-3 paradicsom, egy jo adag grillezett cukkini es vmilyen novenyi ‘steak’. En nagyon szeretem a paradicsomos quinoas, vagy a spenotos vegyes zoldseges opciot, amit itt lehet kapni es csak 3-3percig meggrillezem mindket oldalan es 15 perc alatt meg van a finom ebed :)

Ha van itthon edesburgonyam, akkor 1 edesburit 1 normal krumplival megfozok, majd siman egy krumplinyomoval osszetorom es pici soval, olivaolajjal izesitem. S akkor egy korettel maris tobb es meg laktatobb :)

edesburgonya pure

2 thoughts on “Quick and Easy Healthy lunch

  1. Ez is nagyon jól néz ki. :) Milyen ötletes ételek vannak vega változatban is. Azt hiszem a karácsonyi időszakot ilyen téren “önfejlesztésre” fordítom.
    Annyira szeretem ezt az új blogodat, olyan jó témákról írsz. ;-)

    Amikor hasznos tudnivalókat írsz le egy-egy zöldségről, gyümölcsről, hogy milyen értékes anyagok vannak benne, azokat mindig ki szoktam jegyzetelni egy erre a célra vett Unicefes kis füzetbe. Amikor megvettem a füzetet, még nem tudtam, hogy minek lesz majd használva, de aztán ez a cél (egészségesebb) táplálkozás nagyon jó célnak bizonyult. :) A recepteket pedig innen könnyen vissza tudom keresni.

  2. Meggyogyozedesem, hogy legalabb 10x, ha nem 20x annyira valtozatosabban fozok es eszunk is miota vegak lettunk :)) Csak ugy inspiralnak ezek az elettel teli novenyek :)) Sokkal szinesebb azota a tanyerunk tartalma is es sokkal jobban odafigyelunk, hogy mindenbol jutassunk szervezetunkbe.
    Tervben van, hogy leulok es osszeirom vitaminok alapjan, hogy miket egyunk, hogy biztositsuk szervezetunk szamara, mindazt, amire szuksegunk van, csak meg nem volt a tobbi dolgom mellett erre ido, de majd az unnepek utan! koszi a kedves visszajelzeseket :)) puszi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s