Hippocrates-től napjainkig…mi változott? Ingyenesen nézhető 10 napon át a ”Food Matters” film! Ajánlott mindenkinek!

10 napon at ingyenesen nezheto a vilagot korbejaro film a Hungry for Change film keszitoitol! Aki meg nem latta, nezze meg a Food Matters filmet is! Mindegyikbol tanulni ujabb es ujabb dolgokat, vagy megerositeseket kapni a helyes taplalkozasi iranyrol!! http://foodmatters.tv/screening-event-cinema

Let food be thy medicine and medicine be thy food” Hippocrates

Milyen erdekes es elgondolkodtato, hogy az orvosi eskut Hippocrates neveben teszik le az orvosok, aki szinten vegetarianus volt.

Hogyan valtozott Hippocrates ota a gyogyitas, hogyan lehetseges, hogy az orvosok nagy resze minimalis vagy zero oktatast sem kap arrol, hogy a taplaleknak micsoda jelentosege van az egeszseg megorzeseben, es hogyan vehettek at az elsodleges szerepet a gyogyszerek a helyes taplalkozas felett?! Az emberi test nem ‘gyogyszerekbol’ all, nem azok hianya all fent egy betegseg eseten, hanem megfelelo tapanyagok, vitaminok, asvanyianyagok, enzimek hianya, eppen ezert ezek potlasa a legfontosabb! Miert olyan fontos, hogy az ember organic/bio zoldseget es gyumolcsot vegyen? Mi tortenik az ertekes tapanyagokkal a fozes soran? Miert fontos, hogy novenyi taplalekunk min 50%at nyers formaban fogyasszuk?! Hogyan segit a Gerson terapia a legelorehaladotabb rakos dagantokbol is teljesen kigyogyulni, rengeteg friss juicing, kave enema es helyes, novenyi taplalkozas mellett? (Gyonyoruen alatamasztva a korabbi enzimekrol szolo posztomban leirtakat is!) Miert fontos, hogy az emberek raeszmeljenek, hogy egeszsegukhoz a kulcs sajat kezukben van nem mashol?!

Milyen alapveto paradigma valtas megy vegbe az orvostudomanyban (is)? Amellett, hogy tenyleg fantsztikus eredmenyek eleresere kepesek pl a koraszulottek megmenteseben vagy a sebeszetben amint egy-egy balaset utan ujra osszeraknak egy embert, a betegsegek okainak felderiteseben ‘patetikusak’ az eredmenyek – ahogy elhangzik a filmben. Nem az okokra fektetik a hangsulyt, hanem a tunetek kezelesere… eppen ezert fontos, hogy gyokeres valtozas menjen vegbe a betegsegekhez valo hozzaallasban! Mert nagy szukseg van arra, hogy visszaterjenek az alapokhoz, megnezni azt, hogy mi az, ami termeszetes modon gyogyit, mire van valojaban szuksege az emberi szervezetnek es mi adja az egeszseg alapjat?! A film tobbek kozott ezeket a kerdeseket es temakat taglalja!

Mi magunk dontjuk el, hogy mit veszunk le a polcrol – olyan termeket, aminek 50 kulonbozo osszetevoje van es aminek nagyreszerol fogalmunk sincs, hogy mi az, amellett, hogy toxikus, es elall akar egy evtizeden at vagy friss vegyszermentes termelesu taplalekokat!

”People should stop being patients and start being people! Why not be healthy and happy? You change your life, you do some exercise, you eat right, YOU FEEL BETTER – that’s good! – YOU LOOK BETTER – that’s good too! – YOU LIVE LONGER – that’s good – YOU SAVE MONEY – that’s good! AND you have the enormous satisfaction of having done it yourself!!! People think: I don’t have a medical education, I can’t know this! – Oh please, how complicated is it to eat right, drink vegetable juices and exercise! You don’t need any degree to know that! It’s too simple to work! It’s cheap, it’s simple, it’s safe, it’s effective! The biggest simple reason why people aren’t doing that is that it requires taking responsibility. But that’s the only way out!…”

Free screening of the movie Food Matters for 10 days! Don’t miss it: http://foodmatters.tv/screening-event-cinema

3 thoughts on “Hippocrates-től napjainkig…mi változott? Ingyenesen nézhető 10 napon át a ”Food Matters” film! Ajánlott mindenkinek!

  1. Pingback: Alma es repa juice ill. interju es dokumentum film ajanlasok | Soulful Living

  2. Pingback: Ajanlok es inspiraciok | Soulful Living

  3. Pingback: Superfood Chocolate-Berry Smoothie | Soulful Living

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s