Simple Veggie Pasta

 DSC_0023

Hozzavalok: 1 hagyma, 2-3 fokhagyma, 1 ek kokuszolaj, 4-5 nagymeretu paradicsom, 6-8 koktelparadicsom, 1 pici cukkini, ket marek spenot, barmilyen gomba, 1 baberlevel, 2 bazsalikom level, so, bors, opcionalisan fel deci szaraz vorosbor

A legegyszerubb modon, 1 hagymat megdinsztelek egy kis kokusz olajon, 2-3 gerezd fokhagymaval, majd hozzaadok 4-5 leturmixolt paradicsompuret,  (idonkent fel deci szaraz vorosbort) amit pici sozok, borsozok, szoktam egy baberlevelet es 1-2 bazsalikom levelet is hozzaadni, majd egy 10-15 perc elteltevel hozzaadom a felszeletelt cukkinit es a gombat, es mielott elzarnam dobok ra 6-8 kette vagott koktelparadicsomot es ket marek spenotot. Rizs vagy, durum pastaval talalom :)

4 thoughts on “Simple Veggie Pasta

  1. Orulok, ha megjott ehhez is a kedved, es fantazia alapjan lehet varialni az osszetevoket es a fuszereket is :) Mindig bejon nekunk is es a spenotot eloszeretettel hasznalom fel minden pastahoz :) Nalunk egyelore meg meglepetes mi lesz a karacsonyi terulj-terulj asztalkan, de biztosan vmi mennyei ;-)

  2. Isteni lett a veggie pasta. :) Anyumnak is nagyon ízlett. Köszi a receptet. :) Én még tettem bele oregánót is, mert jó illata volt, ahogy a zacskóban megfogtam. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s